Фотовиставка Софії Левчук

0
1876

Фотовиставку юної нововолинянки Софії Левчук презентували нещодавно в міському історичному музеї. Світлини, зібрані протягом року, дівчина присвятила рідному місту та його мешканцям. Детальніше про подію – далі в сюжеті наших журналістів.

            Ветерани, маленькі нововолинці, природа й архітектура – понад 30 світлин, на яких спинилися й зафіксувалися найчуттєвіші миті, обєднали у фотовиставку під назвою «Моє місто». Юна фотохудожниця Софія Левчук збирала роботи для експозиції близько року. Каже – про персональну виставку мріяла давно.

         Фотосправою дівчина займається уже три роки й зізнається – без цього заняття себе уже й не мислить. Закінчивши дві фотостудії, у Нововолинську та Луцьку, Софія мріє і про власну. Кожна робота для дівчини особлива.

         Софіїні фотографії живі, пронизані позитивом та світлом емоцій – такі перші відгуки відвідувачів експозиції. Сказали слово й місцеві знавці справи, представники мистецьких кіл.

         Та хто може знати про емоційний світ людини та його наповнення більше, ніж близькі. Ті, з ким проводиш багато часу за спільним заняттям і ділишся найпотаємнішим. Софія Левчук – активна учасниця молодіжного братства імені священномученика Арсенія Мацієвича. Саме там дівчина набирається того світла й позитиву, яким ділиться через свої фотороботи.

         «Моє місто» – лише друга виставка фоторобіт, представлена у міському історичному музеї. Директор закладу Ірина Костюк наголосила – сподіваються, це стане доброю традицією, адже такі експозиції не залишаються без уваги відвідувачів й стали нині популярними. Не зупинятиметься на досягнутому і юна фотохудожниця Софія Левчук, адже має ще багато планів і задумів, багато несказаного, що можна було б донести до людей через фотографію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here